Βιολογικό κρασί με Μπαχ και μπύρα με μαστίχα από το ΤΕΙ της Αθήνας

Δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, ούτε παίρνουν επιπλέον βαθμούς, ωστόσο, οι σπουδαστές του ΤΕΙ της Αθήνας ξενυχτούν για να εμφιαλώσουν το δικό τους κρασί.

Βιολογικό κρασί με Μπαχ και μπύρα με μαστίχα από το ΤΕΙ της Αθήνας

Οι φοιτητές στο τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ της Αθήνας αποδεικνύουν, στην πράξη, τι σημαίνει θέληση και δίψα για γνώση, καθώς, ξοδεύουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους για να φτιάξουν στις πειραματικές μονάδες της σχολής κρασί, αλλά και μπύρα, σαν πραγματικοί επαγγελματίες οινολόγοι και οινοποιοί, αν και δεν είναι υποχρεωμένοι από το πρόγραμμα σπουδών να το κάνουν. Με υπομονή και αγάπη, "ακούνε" το κρασί σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας οινοποίησης, του παίζουν κλασική μουσική για να το ηρεμήσουν και να πάρουν τα καλύτερα αρώματα.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό βιολογικό κρασί και μπύρα που δεν έχει να ζηλέψει τις δημιουργίες των καλύτερων Ελληνικών και ξένων ζυθοποιείων. Τους πετύχαμε, με την κάμερα του TheTOC στη διάρκεια της ολονυχτίας για την εμφιάλωση του κρασιού τους, ενώ μιλήσαμε και με τελειόφοιτο της σχολής, που πειραματίζεται με επιτυχία στη ζυθοποίηση με τον συνδυασμό της μαστίχας, για μια καινούργια, συναρπαστικό γευστική εμπειρία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr