Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ: Στήριγμα ζωής

Η ανακαινισμένη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ είναι ταυτόχρονα μια επιλογή ποιότητας αλλά και στήριγμα ζωής για ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ: Στήριγμα ζωής

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο της φροντίδας

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ είναι μία σύγχρονη Μονάδα που λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 εντός της Κλινικής. Με δυναμικότητα 15 μηχανημάτων τεχνητού νεφρού (μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 90 ασθενείς), προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια που χρήζουν αιμοκάθαρσης.

Λειτουργεί στον 4ο όροφο του ΜΗΤΕΡΑ και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες καρέκλες με ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού που προσφέρουν άνετη παραμονή στον ασθενή αλλά και δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ: Στήριγμα ζωής

Ο κάθε ασθενής έχει στη διάθεσή του ατομική εγκατάσταση οξυγόνου, συσκευή τηλεόρασης, ραδιόφωνο, τηλεφωνική γραμμή, και πρόσβαση στο Wi-Fi της Κλινικής. Για τη διευκόλυνση των ασθενών, εφόσον ζητηθεί, διατίθενται και κλίνες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου parking, στον υπόγειο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ πατώντας εδώ.

Στο βίντεο, η ιατρός - Νεφρολόγος και Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ κ. Νικολέττα Νικολοπούλου, μιλά για την σημαντική προσφορά της μονάδας τόσο στο επίπεδο της περίθαλψης των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια, αλλά και στην εξαιρετική ποιότητα των χώρων της ανακαινισμένης μονάδας.

ΜΤΝ ΜΗΤΕΡΑ
Τ.: 210 6869412, 210 6869 407, F.: 210 6869926
E.: nefro@mitera.gr / www.mitera.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`