Follow us

Έπιασαν καρχαριοειδές 4 μέτρων και 100 κιλών στον Παγασητικο [βίντεο]

Γερή» ψαριά το πρωί του Σαββάτου στον Παγασητικό Κόλπο. Ο ψαράς «έβγαλε» ένα καρχαριοειδές 4 μέτρων και βάρους περίπου 100 κιλών.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Γερή» ψαριά το πρωί του Σαββάτου στον Παγασητικό Κόλπο. Ο ψαράς «έβγαλε» ένα καρχαριοειδές 4 μέτρων και βάρους περίπου 100 κιλών.

Το καρχαριοειδές «Αλεπού» αλιεύτηκε ανοικτά στον Παγασητικό και είναι εξαιρετικά σπάνιο ένα τέτοιου είδους ψαριού να μπαίνει σε κλειστό κόλπο, καθώς συναντάται μόνο σε ανοικτές θάλασσες.

Η «Αλεπού» δεν είναι επικίνδυνο καρχαριοειδές για τον άνθρωπο, αλλά είναι ιδιαίτερα τρομακτικό στην όψη. Αποτελεί δε εκλεκτό μεζέ, καθώς το κρέας του είναι καθαρό φιλέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, αυτόν τον ιδιαίτερα εκλεκτό και σπάνιο μεζέ θα έχουν την τύχη να τον απολαύσουν πελάτες τσιπουράδικου στην περιοχή του Βόλου.

Πηγή: taxydromos.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.