20 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια για την «Αγιά Σοφιά»

Η Ρένα Δούρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το συνολικό έργο της τελευταίας τετραετίας, στο περιθώριο της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης.

20-ek-eurw-apo-tin-perifereia-gia-tin-agia-sofia
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ρένα Δούρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το συνολικό έργο της τελευταίας τετραετίας, στο περιθώριο της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με την ερασιτεχνική ΑΕΚ για χρηματοδότηση 20εκ. ευρώ προς την «Αγιά Σοφιά». Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η περιφερειάρχης Αττικής τόνισε: 

«Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Χρειάστηκαν τρία και πλέον έτη για να ολοκληρωθεί μία διαδικασία που αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ, τους διοικητικούς, οικονομικούς και τεχνικούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής και τους επικεφαλείς των τμημάτων. Είναι σπουδαίο έργο, όχι μόνο για την Φιλαδέλφεια, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά μπήκαν καινούριοι όροι και προϋποθέσεις, που οι άνθρωποι του Ερασιτεχνικού σωματείου τους σεβάστηκαν και τους ακολούθησαν. Μιλάμε για προϋποθέσεις που είχαν τη διαφάνεια των διαδικασιών, τη νομιμότητα και κυρίως το δημόσιο συμφέρον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε για την αθλητική ανάπτυξη της Περιφέρειας ολόκληρης με ιστορικά, κοινωνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Αρκεί να σας θυμίσω ότι τα 4 τελευταία έτη μιλάμε για 141 εγκαταστάσεις, 217 εκατ. ευρώ από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, από το 10% του τεχνικού προγράμματος. Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενη και περήφανη».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook