Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς που εκτελούσε έως σήμερα χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα η Ένωση.
Στην ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ ευχαριστεί το Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα ωστόσο δεν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ιλια Ιβιτς.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας".
Σαρωτικές αλλαγές στην ΑΕΚ
Όπως φαίνεται η νέα γκέλα με το Βόλο, έκανε τον ισχυρό άνδρα του "Δικέφαλου" να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές. Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη έγινε γνωστό ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ ο προπονητής Μάσιμο Καρέρα και πως αντικαταστάτης του είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης για τρίτη φορά.
Με ανακοίνωσή της η Ένωση γνωστοποίησε το "διαζύγιο" με τον Ιταλό τεχνικό.
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα.
Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.
Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League.
H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr