Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ.
Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας ύστερα από πέντε μήνες κοινής πορείας.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’, Σωκράτης Οφρυδόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Ηλία Κυριακίδη. Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα ο Γιώργος Βασιλείου και το novasports.gr, υπάρχουν φήμες για να αναλάβει τη θέση του Γερμανοέλληνα τεχνικού ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, ωστόσο η πλευρά της ΑΕΚ διαψεύδει.
Η προπόνηση της ημέρας θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Ορφυδοπουλου στα Σπάτα, πριν από το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (02/03, 20:30) με τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη ομάδα παραμένει το υπάρχον σταφ του Αργύρη Γιαννίκη, εκτός από τον βοηθό του, Τζίνο Λετιέρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη".
Διαφοροποιείται η ποδοσφαιρική καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά τις αλλαγές που προέκυψαν στην τεχνική ηγεσία.
Όπως ενημερώθηκαν οι παίκτες του Δικέφαλου, η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα μείνει σε ξενοδοχείο, σε αντίθεση με όσα ίσχυαν μέχρι πριν από λίγες ημέρες.
Μέχρι πρότινος, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαιναν στα σπίτια τους μετά την τελευταία προπόνηση για τους εντός έδρας αγώνες και επέστρεφαν την μέρα του παιχνιδιού στα Σπάτα για προπόνηση "ενεργοποίησης".
Αυτή η ποδοσφαιρική "συνήθεια" άλλαξε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος προτιμά να μένει η ομάδα σε ξενοδοχείο.
Πηγή: novasports.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr