Απίστευτο: Τραυματίας παίκτης μεταφέρθηκε με βαν ψησταριάς!

Με ένα κλειστό βανάκι ψησταριάς μεταφέρθηκε την Κυριακή στο Κέντρο Υγείας στη Ροδόπολη Σερρών, ο ποδοσφαιριστής Σάκη Μουτεσίδης, μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα

apisteuto-traumatias-paiktis-metaferthike-me-ban-psistarias
SHARE THIS
0
SHARES

Με ένα κλειστό βανάκι ψησταριάς μεταφέρθηκε την Κυριακή στο Κέντρο Υγείας στη Ροδόπολη Σερρών, ο ποδοσφαιριστής Σάκη Μουτεσίδης,

Μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου!

Αναλυτικότερα, αφού τραυματίστηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο παίκτης του Ολυμπιακού Ροδόπολης χρειάστηκε μεταφορά στο Κέντρο Υγείας, ωστόσο δεν υπήρχε ασθενοφόρο στην περιοχή!

Οι γιατροί έσπευσαν στο γήπεδο, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο εμφανίστηκε κόλλημα στο θέμα της μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Έτσι επιστρατεύτηκε το βαν ενός... ψητοπωλείου που είχε τον απαραίτητο χώρο πίσω για να μπει ο τραυματίας.

 

Το συμβάν έγινε γνωστό μετά από καταγγελία μάρτυρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την παράλληλη έκκληση να λυθεί το πρόβλημα και να αποκτήσει το Κέντρο Υγείας άμεσα ασθενοφόρο.

Εν τέλει, μετά την παραμονή του για μικρό χρονικό διάστημα στην Ροδόπολη, ήρθε και τον παρέλαβε το... σωστό όχημα από το Νοσοκομείο Σερρών, για να παραμείνει κλινήρης εκεί. 

Απίστευτο και όμως... αληθινό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook