Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προσπάθησε να τον πείσει να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν εν μέσω του ενδιαφέροντος της ισπανικής Ρεάλ Μαδρίτης κατα.τη διάρκεια του μεγαλύτερου μεταγραφικού θρίλερ του καλοκαιριού.
Ο 23χρονος Εμπαπέ είχε συμφωνήσει να μεκομίσει στη Μαδρίτη όταν το συμβόλαιό του με την PSG θα έληγε στο τέλος της περασμένης ποδοσφαιρικής σεζόν.
Αλλά ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο Παρίσι μετά από περαιτέρω συζητήσεις με τον σύλλογο, υπογράφοντας ένα νέο επικερδές συμβόλαιο και εξοργίζοντας τη Ρεάλ.
"Θέλω να μείνεις. Είσαι τόσο σημαντικός για τη χώρα"
Ο Εμπαπέ πάντως είχε αναφερθεί ότι ο πρόεδρος Μακρόν του μίλησε σε μια προσπάθεια να τον κάνει να παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο.
Ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times είπε: "Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μιλήσω με τον πρόεδρο για το μέλλον μου, για το μέλλον της καριέρας μου, οπότε είναι κάτι τρελό, πραγματικά κάτι τρελό. Μου είπε: Θέλω να μείνεις. Δεν θέλω να φύγεις τώρα. Είσαι τόσο σημαντικός για τη χώρα".
Σύμφωνα με τον Εμπαπέ, ο Μακρόν αναφέρθηκε και στις φήμες που τον συνέδεαν με μεταγραφή στη Μαδρίτη και φέρεται να είπε στον διεθνή Γάλλο: "έχεις χρόνο να φύγεις, μπορείς να μείνεις λίγο ακόμα".
"Φυσικά", είπε στους NYT ο Εμπαπέ, "όταν ο πρόεδρος σου το λέει αυτό, αυτό μετράει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr