Αργύρης Πιάρας: Ο πρωταθλητής του μπάσκετ που έγινε αγρότης

Το αστέρι του ελληνικού μπάσκετ εφήβων, Αργύρης Πιάρας, άφησε πριν λιγά χρόνια την καριέρα του για να γίνει αγρότης και τώρα συμμετέχει ενεργά στους αγώνες τους

SHARE THIS
0
SHARES

Το αστέρι του ελληνικού μπάσκετ εφήβων, Αργύρης  Πιάρας, πρωτοστατεί στα μπλόκα των αγροτών και δίνει τον δικό του αγώνα για τα νέο ασφαλιστικό.

Ο ταλαντούχος αθλητής Αργύρης Πιάρας, ο οποίος έχει παίξει με τις ομάδες Άρη, Λάρισα και Σπόρτινγκ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο Ευρωμπάσκετ παίδων το 1989.

Πριν από λίγα χρόνια όμως αποφάσισε να εγκαταλείψει το μπάσκετ και γύρισε στην πατρίδα του, τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, για να ασχοληθεί με τις επενδύσεις και τους χώρους ψυχαγωγίας. Όταν όμως είδε ότι δεν κέρδιζε από αυτές τις επιχειρήσεις αποφάσισε να γίνει αγρότης.

Μιλώντας στο Mega Channel επισήμανε ότι η απόφασή του ν΄ αφήσει τον χώρο του αθλητισμού για την αγροτιά ήταν καθαρά απόφαση επιβίωσης. Ο ίδιος έχει 3 παιδιά κι έπρεπε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ως  πατέρας.

Επένδυσε στη γεωργία αλλά τώρα που «βλέπει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του» στηρίζει τον αγώνα των αγροτών και κινητοποιείται μαζί τους.

 

 

 

 

 

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook