Ασημένιο μετάλλιο ο Περικλής Ηλίας στην Τουρκία

Η Βαρβάρα Φασόη κατέκτησε την έκτη θέση στον αγώνα αντοχής Tour of Arava RR που έγινε στην περιοχή Αράνα στο νότιο Ισραήλ.

asimenio-metallio-o-periklis-ilias-stin-tourkia
SHARE THIS
0
SHARES

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Περικλής Ηλίας στον τετραήμερο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Αλάνια της Τουρκίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος ξεκίνησε την τελευταία ημέρα από την πέμπτη θέση της γενικής και με διαφορά 2 λεπτών και 36 δευτερολέπτων, κατάφερε με έξυπνη τακτική να καλύψει το χάντικαπ από τους προπορευόμενους αθλητές και να τερματίσει τελικά δεύτερος με επίδοση 5:19:44. Νικητής του αγώνα ήταν ο Ρώσος Σεργκέι Νικολάεφ με 5:17:12, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο συμπατριώτης του, Ρουσλάν Μπορένσκι, με 5:20:23. Στον ίδιο αγώνα μετείχε από ελληνικής πλευράς και ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης που κατετάγη 14ος στη γενική.


Στο μεταξύ, η Βαρβάρα Φασόη κατέκτησε την έκτη θέση στον αγώνα αντοχής Tour of Arava RR που έγινε στην περιοχή Αράνα στο νότιο Ισραήλ. Στην 12η θέση τερμάτισε η Ηρώ Μηλάκη και στην 13η η Σοφία Λιοδάκη, ενώ το τέταρτο μέλος της ελληνο-κυπριακής ομάδας ποδηλασίας δρόμου, η πρωταθλήτρια Κύπρου, Άντρη Χριστοφόρου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Είχε προηγηθεί ο αγώνας Scorpions Pass TT - ατομικής χρονομέτρησης, στον οποίο η Φασόη ήταν 4η, η Μηλάκη 16η και η Λιοδάκη 22η.

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook