
Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε με 5-0 τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία για τους "16" του Champions League, μόνο που η επιστροφή στη Βρετανία κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν.
Οι σφοδροί άνεμοι στο Μάντσεστερ εμπόδισαν τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροπλάνο, με τα μέλη της αποστολής να αποβιβάζονται εν τέλει αναγκαστικά στο Λίβερπουλ.
Χαρακτηριστικό είναι πως ο πιλότος του αεροπλάνου έκανε τρεις φορές κύκλο πάνω από το Μάντσεστερ, προτού ληφθεί η απόφαση για αποβίβαση στο αεροδρόμιο "John Lennon" του Λίβερπουλ.
"Επιβεβαιώνουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που έφεραν δυσκολίες κατά την πτήση", ανέφερε η ενημέρωση των "πολιτών".
Στο βίντεο που ακολουθεί, το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της Σίτι προσπαθεί να προσεγγίσει το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ χωρίς επιτυχία, και μάλιστα φαίνεται σαν να είναι ακίνητο στον αέρα, με καπνούς να βγαίνουν από τις τουρμπίνες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr