X

Bloomberg: Η Ελλάδα θα νικήσει την Κόστα Ρίκα

Την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι η Ελλάδα θα κερδίσει την Κόστα Ρίκα έκανε το Bloomberg, με σκορ 1-0 και θα περάσει στους «8» του Μουντιάλ. Η συνέχεια της πρόβλεψης όμως δεν είναι εξίσου αισιόδοξη

Γράφει: TheToc team

Στη νίκη της Ελλάδας στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα ποντάρει το Bloomberg, προβλέποντας σκορ 1-0 υπέρ της Εθνικής μας ομάδας. Συγκεκριμένα, δίνει στην Ελλάδα πιθανότητες 67% να κερδίσει, και αναδεικνύει καλύτερο παίκτη μας τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αφού όμως η Ελλάδα καταφέρει να μπει στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, τα προγνωστικά δεν είναι και τόσο ευοίωνα για τη συνέχεια αφού προβλέπει ήττα από την Ολλανδία με 0-1.

Στον τελικό του Μουντιάλ, το Bloomberg βλέπει να ντέρμπι Βραζιλίας με Αργεντινή, με τους Βραζιλιάνους να κερδίζουν με 1-0 με ποσοστό 66%.

Η Ελλάδα έχει 8,8% πιθανότητα να περάσει στους 4 της διοργάνωσης και μόλις 2,3% να κατακτήσει το Μουντιάλ.