
Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους του ποδοσφαιριστή της Κάρντιφ Εμιλιάνο Σάλα, στον πορθμό της Μάγχης. Οι αρχές ενημέρωσαν για τις εξελίξεις τόσο την οικογένειά του, όσο και την οικογένεια του πιλότου, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.
Ο υπεύθυνος ερευνών, Ντέιβιντ Μερνς, μάλιστα, έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: «…τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρεία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο… Oι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση».
Το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου ο νεαρός επιθετικός της Ναντ επιβιβάστηκε στο μονοκινητήριο αεροσκάφος με προορισμό το Κάρντιφ της Ουαλίας, ώστε να ξεκινήσει τις προπονήσεις του με τη νέα του ομάδα.
Φωτο: REUTERS
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr