
Εκτός του Canadian Open με το… καλημέρα στο τουρνουά έμεινε η Μαρία Σάκκαρη, ενώ την ήττα στο Τορόντο γνώρισε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Αμερικανίδα Ντάνιελ Κόλινς (νο. 48), ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε με το ίδιο σκορ από τον Γκαέλ Μονφίς.
Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι του πολύπειρου αντιπάλου του και ύστερα από μία ώρα και 26 λεπτά γνώρισε την ήττα.
Έτσι το Νο.4 του κόσμου αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο του τουρνουά Masters…
Από την άλλη, η Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και μπήκε "μουδιασμένη” στο ματς με αποτέλεσμα η Κόλινς να προηγηθεί με 5-1. Η 29χρονη πρωταθλήτρια μας έκανε την προσπάθεια της και μείωσε σε 5-4, ωστόσο στο κρίσιμο 10ο game η Κόλινς έκανε το break και κατέκτησε το σετ.
Στο δεύτερο σετ, η Μαρία μπήκε με μπρέικ, ωστόσο η Κόλινς διαχειρίστηκε καλά το ματς και πήρε το "εισιτήριο” για τη φάση των "32” του Canadian Open, το οποίο διεξάγεται στο Μόντρεαλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Καναδή Φερνάντεζ.
Στις εξέδρες βρέθηκαν και αρκετοί ομογενείς, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τη Μαρία Σάκκαρη.
Πηγή: Novasports
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr