X

Champions League: Προκρίθηκαν στο League Stage Σπάρτα Πράγας, Σάλτσμπουργκ και Γιουνγκ Μπόις

Σήμερα παίζουν τα υπόλοιπα τέσσερα ζευγάρια για να συμπληρωθούν όλες οι ομάδες για το League Stage του Champions League.

Γράφει: TheToc team

Οι Σπάρτα Πράγας, Σάλτσμπουργκ και Γιουνγκ Μπόις εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο League Stage του Champions League για τη σεζόν 2024-25.

Σπάρτα Πράγας - Μάλμε 2 - 0:

Ο Λούκας Χαρασλίν από το σημείο του πέναλτι στο 80΄ και ο Αλμπιόν Ραχμάνι στο 83΄ διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ της Σπάρτα Πράγας που ήταν και το τελικό σκορ, στον δεύτερο αγώνα της με τη Μάλμε στην Τσεχία.

Η Σπάρτα είχε χάσει την ευκαιρία να βρει δίχτυα στο 19ο λεπτό, όταν ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που είχε εκτελώντας πέναλτι. Και στο 27΄ ήταν η σειρά της σουηδικής Μάλμε να χάσει πέναλτι με τον Άντερς Κρίστιανσεν.

Έτσι, η Σπάρτα Πράγας προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-0, αφού επί σουηδικού εδάφους είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου 1 - 1:

Την πρόκριση στο League Stage του Champions League εξασφάλισε η Σάλτσμπουργκ, μετά την ισοπαλία 1-1 στη "Red Bull Arena" της Αυστρίας απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο Δανός εξτρέμ Άνταμ Ντάγκιμ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό για τους Αυστριακούς, με τον Ουκρανό επιθετικό Βλάντισλαβ Βλανάτ να ισοφαρίζει στο 29΄. Μετά το 2-0 της Σάλτσμπουργκ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, η ομάδα της Αυστρίας προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-1.

Γαλατασαράι - Γιούνγκ Μπόις 0 - 1:

Μετά το 3-2 της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία στον πρώτο αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα μεγάλο "διπλό" στην Κωνσταντινούπολη , με τη Γαλατασαράι να βλέπει τους Ελβετούς να προκρίνονται με συνολικό σκορ 4-2.

Το γκολ του Γάλλου Αλάν Βιρζίνιους στο 87΄ ήταν το... κερασάκι στην τούρτα για την ελβετική ομάδα. Η Γαλατασαράι λίγο αργότερα, στο 88΄ είδε τον Ουρουγουανό Φερνάντο Μουσλέρα ν' αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα... αλλά ούτως ή άλλως όλα είχαν κριθεί.

Διαβάστε Επίσης