
Τρεις εκπροσώπους έχει η Κύπρος στο League Phase του UEFA Conference League και νίκησαν οι δύο, αφού το 4-0 της Ομόνοιας επί της Βίκινγκουρ, ακολούθησε η επιτυχία της Πάφου με 4-1 επί της Πετροκούμπ στο Κισιάνου της Μολδαβίας, με δύο γκολ του Ζοάο Κορέια και από ένα των Τζάτζα, Νάμε.
Μάλιστα η επιτυχία θα ήταν απόλυτη αν ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε ισοφαριστεί (1-1) στις καθυστερησεις από τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο. Σκόρερ της κυπριακής ομάδας ήταν ο μοναδικό Κύπριος (ή Έλληνας) στη σύνθεσή της, ο βετεράνος Κωνσταντίνος Λαϊφης.
Σε άλλα ματς, ο Παντελής Χατζηδιάκος σκόραρε στην ήττα 1-2 της Κοπεγχάγης με αντίπαλο την Γιαγκελόνια, σημειώνοντας το δεύτερό του γκολ σε μόλις 5 επίσημες συμμετοχές με την ομάδα της Δανίας.
Πάει για ρεκόρ ο Έλληνας στόπερ, καθως δεν είχε πετύχει ποτέ περισσότερα από δύο γκολ σε μία σεζόν. Επίσης ένας άλλος Έλληνας, ο ομογενής από τη Γερμανία Αντώνης Παπαδόπουλος, άνοιξε το σκορ στη νίκη της Λουγκάνο 3-0 επι της Ελσίνκι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr