X

Copa Libertadores: Επεισόδια και αναβολή του αγώνα Ρίβερ-Μπόκα

Σοβαρά επεισόδια, λίγο πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores.

Γράφει: TheToc team

Τα σοβαρά επεισόδια, που σημειώθηκαν λίγο πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores και είχαν σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς οδήγησαν τελικά στην αναβολή του.

Μετά από μια αρχική αναβολή δύο ωρών, η Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) αποφάσισε ο αγώνας να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 22:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

Οι απόψεις αντικρούονται για το συμβάν, αφού κάποιοι υποστηρίζουν ότι η αστυνομία έριξε δακρυγόνα κατά των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ με αποτέλεσμα όμως να νιώσουν δυσφορία και οι παίκτες της Μπόκα που βρίσκονταν μέσα στο πούλμαν. Άλλοι όμως δήλωσαν ότι οι οπαδοί της Ρίβερ εκτόξευσαν κατά του πούλμαν από πέτρες μέχρι σπρέι πιπεριού και ήταν αυτοί που προκάλεσαν τους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα παράγοντες του συλλόγου να δηλώσουν ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας δεν μπορούν να αγωνιστούν στον τελικό.

ΦΩΤΟ: REUTERS