Δήμαρχος Φιλαδέλφειας:Να μην χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια το γήπεδο της ΑΕΚ

Την αντίθεσή του με τα χρήματα που προτίθεται να δώσει η Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ εξέφρασε ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

dimarxos-filadelfeiasna-min-xrimatodotisei-i-perifereia-to-gipedo-tis-aek
SHARE THIS
0
SHARES

Την αντίθεσή του με τα χρήματα που προτίθεται να δώσει η Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ εξέφρασε ο Αρης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ο κ. Βασιλόπουλος, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τόνισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υπαναχώρηση σχετικά με το άλσος, ενώ υποστήριξε πως δεν θα θυσιαστεί δασική έκταση στο βωμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ακόμη, χαρακτήρισε «πρόκληση» να παραχωρηθούν από την Περιφέρεια 20 εκατ. ευρώ σε Ανώνυμη Εταιρεία και πρόσθεσε πως αν τα χρήματα διατεθούν σε έργα πέριξ του γηπέδου που θα ανακουφίσουν τους κατοίκους της πόλης, είναι απόλυτα σύμφωνος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε:

«Ο κόσμος έχει τις ανάγκες του και σε μια εποχή φτώχειας, εξαθλίωσης και ανεργίας θεωρεί προκλητικό να δίνονται 20 εκατ. για ανώνυμες επιχειρήσεις. Στην περιοχή μας που είχαμε πλημμύρες, το θέμα τέθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους. Αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να έχουμε ανάγκη από αντιπλημμυρικά έργα και να δίνονται 20 εκατ. για γήπεδα. Εμείς συμμεριζόμαστε αυτή την άποψη. Αν τα 20 εκατ. προορίζονται για έργα υποδομών πέριξ του γηπέδου, που μπορούν να βοηθήσουν την κυκλοφορία και τη ζωή στην πόλη, δεν έχουμε πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που δεν προορίζονται να καλύψουν κοινωνικές ανάγκες, διαφωνούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook