Ο Εσάν Χατζισαφί, στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Super League χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Πειραιώτες με γκολ στο 90'.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (Βασιλακάκης στο 19΄, Ντιγκινί στο 66΄), ισοφάρισαν ενδιάμεσα με τον Μάριν (28΄), αλλά χρειάστηκαν το γκολ του Ιρανού στο 90΄, μετά από απόκρουση του Γιαννιώτη σε πέναλτι του Τζούρτζεβιτς, για να αποφύγουν την πέμπτη φετινή ήττα τους.
Ωστόσο ο Ολυμπακός έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο -3 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως έχει αγώνα λιγότερο.
Ο Ατρόμητος από την άλλη μπορεί πλέον να μην έχει βάσιμες ελπίδες για τον τίτλο (είναι στο -8 από την κορυφή), ωστόσο θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή φετινή του πορεία.
Φωτό: Ευρωκίνηση