X

Έφτασε το 1,5 εκατ ο Παναθηναϊκός για Παλάσιος

Έγκυροι Αργεντίνοι ρεπόρτερ δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση Παλάσιος κάνοντας λόγο για λεπτομέρειες που απομένουν για το τελικό deal καθώς ο Παναθηναϊκός έφτασε την πρόταση στο 1,5 εκατ δολάρια.

Γράφει: TheToc team

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Αργεντινή.

Οι "πράσινοι” εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κάνουν δικό τους τον 29χρονο εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε και όπως αναφέρουν στην Αργεντινή η προσφορά τους έχει φτάσει στο 1.5 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε Επίσης

Οι συμπατριώτες του Παλάσιος υποστηρίζουν πως το deal βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ επιβεβαιώνουν τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Όπως και να ‘χει αναμένονται σύντομα εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς ο χρόνος πιέζει και ο Παναθηναϊκός θέλει να "κλείσει” το θέμα.

Πηγή: novasports.gr