Εκλεισε την ΑΕΛ ο Πλεξίδας (video)

Σε επ'αόριστον διακοπή λειτουργίας της ομάδας της Λάρισας προχώρησε αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ, χωρίς καν να ενημερώσει τους παίκτες.

ekleise-tin-ael-o-pleksidas
|
SHARE THIS
0
SHARES

Την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, της ιστορικής ομάδας της Λάρισας, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Βαγγέλης Πλεξίδας. Η απόφαση και η σχετική ανακοίνωση ήρθαν μετά τα τελευταία γεγονότα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να σηκώνουν πανό κατά του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ.»

«Στο σκοτάδι» οι ποδοσφαιριστές

Οι παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας δεν είχαν ιδέα για την απόφαση του προέδρου και μάλιστα ενημερώθηκαν μέσω τοπικών ιστοσελίδων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το μόνο για το οποίο ενημερώθηκαν αρμοδίως, δηλαδή από τον γενικό αρχηγό, είναι ότι τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Λάρισα είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, ενώ έχει στη συλλογή της και δύο κύπελλα Ελλάδας.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook