Εξαλλοι στη Λίβερπουλ με πανό οπαδών της για τον Οριγκί

Ιδιαίτερα οργισμένοι είναι διοίκηση και υπεύθυνοι της Λίβερπουλ με το πανό που ανάρτησαν οπαδοί της στον αγώνα με τη Γκενκ στο Βέλγιο με... τα προσοντα του Οριγκί.

eksalloi-sti-liberpoul-me-pano-opadwn-tis-gia-ton-origki
SHARE THIS
0
SHARES

Ιδιαίτερα οργισμένοι είναι διοίκηση και υπεύθυνοι της Λίβερπουλ με το πανό που ανάρτησαν οπαδοί της στον αγώνα με τη Γκενκ στο Βέλγιο με... τα προσόντα του Οριγκί. 

Αναλυτικότερα, φίλοι της ομάδας έφτιαξαν και σήκωσαν ένα πανό, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του Ντιβόκ Οριγκί «κολλημένο» σε ένα σώμα μαύρου άνδρα με μεγάλο... ανδρισμό και δίπλα το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πανό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες ασφαλείας της βρετανικής ομάδας που το απέσυραν περίπου 35 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Σε ανακοίνωσή της η Λίβερπουλ καταδίκασε το πανό κάνοντας λόγο για «ρατσιστικό στερεότυπο».

«Η Λίβερπουλ καταδικάζει το προσβλητικό πανό που εμφανίστηκε στην πλευρά των οπαδών μας. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε διαιώνισε ένα ρατσιστικό πρότυπο. Αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο. Ενεργήσαμε άμεσα για να απομακρύνουμε το πανό και συνεργαζόμαστε με τους υπευθύνους του γηπέδου για να εντοπίσουμε τους υπεύθυνους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας.

 

Φωτό: Twitter 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook