Εξαλλος ο άσος του Εργοτέλη: Με έβριζαν και με πέταξαν σαν σακί με πατάτες

Ο άσος του Εργοτέλη Λεονάρντο Κούρτης, μίλησε για την αντιμετώπιση που είχε από τους τραυματιοφορείς στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ που έγινε viral.

SHARE THIS
0
SHARES

Η σκηνή με τους... ατζαμήδες τραυματιοφορείς να προσπαθούν να βγάλουν… κακήν κακώς τον τραυματισμένο άσο του Εργοτέλη Λεονάρντο Κούρτη από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΛ έχει γίνει viral. 

Ο Κούρτης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν οι δύο άνδρες ήταν πραγματικά τραυματιοφορείς:

«Δεν έπαιζα θέατρο»

«Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα.

 

«Αμφιβάλλω αν αυτοί ήταν τραυματιοφορείς»

Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν και μου έλεγαν ‘τι κάνεις’. Με άρπαξε ο ένας από τα χέρια και ο άλλος από τα πόδια. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας είπε στον έναν τραυματιοφορέα ‘δεν ντρέπεστε’.

«Με πέταξαν σαν σακί με πατάτες»

Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες».

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook