Ελέγχονται για φοροδιαφυγή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρούνεϊ

Αναταραχή στο βρετανικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρούνεϊ προσωπικά ελέγχονται για φοροδιαφυγή

elegxontai-gia-forodiafugi-mantsester-giounaitent-kai-rounei
SHARE THIS
0
SHARES

Αναταραχή στο βρετανικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρούνεϊ προσωπικά ελέγχονται για φοροδιαφυγή.

«Η HMRC αποκάλυψε πως 43 ποδοσφαιριστές και 12 σύλλογοι κατηγορούνται για φοροδιαφυγή σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης της εικόνας τους και ανάμεσά τους λένε πως βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Έχουν άδικο οι φίλαθλοι να νιώθουν θυμωμένοι όταν μεγάλες ομάδες και παίκτες, όπως ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, κατηγορούνται για φοροδιαφυγή; 

Έχετε δίκιο όταν λέτε πως όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο οφείλουν να προστατεύουν την εικόνα και τη φήμη του, όμως μου ζητάτε να σχολιάσω κάτι που ακόμα βρίσκεται υπό έρευνα από την HMRC. Όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη περίπτωση, έτσι και σε αυτήν θα τηρηθούν οι ίδιες αρχές», είπε κατά την τοποθέτησή του ο Τσάρλι Έλφικ. 

Απ’ την πλευρά της η αρμόδια υπηρεσία (ΗMRC) δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook