X

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Ο αθλητικός κόσμος αποτίει φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών χτυπημάτων. Στο πλευρό των Γάλλων και ο Τζάστιν Μπίμπερ

Γράφει: TheToc team

Με μαύρα περιβραχιόνια θα εμφανιστούν όλοι οι παίκτες των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν σε διοργανώσεις της UEFA, αποτίωντας φόρο τιμής στα θύματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει: «Η UEFA εκφράζει την στήριξη στη Γαλλία και σε όσους επηρεάστηκαν από αυτά τα τρομερά γεγονότα» και προσθέτει ότι σε όλα τα μπαράζ που απομένουν για τους προκριματικούς του EURO 2016 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξή τους.

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί στα ματς της πρεμιέρας της Volleyleague, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ


Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των τυφλών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι».

Φόρος τιμής από τη Formula 1

Παράλληλα, η Φόρμουλα 1 σχεδιάζει να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι κρατώντας σιγή ενός λεπτού πριν από το γκραν πρι Βραζιλίας.

O Tζάστιν Μπίμπερ προσεύχεται για τα θύματα

Δεν είναι όμως μόνο ο αθλητικός κόσμος που τιμά τη μνήμη των νεκρών στο παρίσι. Ο Τζάστιν Μπίμπερ διέκοψε τη συναυλία του στο Λος Άντζελες προκειμένου να προσευχηθεί μαζί με το κοινό του για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων και του Παρισιού και ειδικά τα θύματα της συναυλίας των Eagles of death Metal στο Bataclan. Κάλέσε μάλιστα τους fan του σε σιγή ενός λεπτού.