Επεσόδια στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, με τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε να ενημερωθεί εκτενώς και αναλυτικά.
Από το περιβάλλον του υφυπουργού επανέλαβαν ότι τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και τόνισαν με σαφή τρόπο πως η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται αυτή η βία.
Ο κ. Βασιλειάδης θα ζητήσει τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και όλων των αρμοδίων φορέων για τη διεξαγωγή του αγώνα, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση.