X

Επική γκάφα αγγλικού ΜΜΕ: Μπέρδεψε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τους... μπασκετμπολίστες

Σε ρεπορτάζ της η αγγλική Standard έφερε τα… πάνω κάτω μπερδεύοντας τους ποδοσφαιριστές με τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, λίγο πριν τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ.

Γράφει: TheToc team

Δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική του Europa League (26/10 στις 19:45) και η "Standard" τα έκανε… μαντάρα!

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της έφερε τα… πάνω κάτω μπερδεύοντας αθλήματα! Αρχικά έγραψε ότι, "οι γηπεδούχοι έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα".

Και μετά ακολούθησε το… χάος!

"Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δε θα γυρίσει στη δράση πριν από τον Νοέμβριο, ενώ οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μουστάφα Φαλ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα είναι όλοι εκτός αγώνα", ανέφερε χαρακτηριστικά για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Του μπασκετικού τμήματος βέβαια, αλλά του Ολυμπιακού γενικά…

Πάντως, ο συντάκτης του άρθρου κατάλαβε την γκάφα του και διόρθωσε το αρχικό του λάθος, αναφέροντας αυτή την φορά ότι από τον Ολυμπιακό θα λείπει μόνο ο Αντρέας Ντόι.

Διαβάστε Επίσης

Με πληροφορίες από Novasports