
Δεν άντεξε ούτε δύο μήνες χωρίς δουλειά ο Φερνάντο Σάντος, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει την εθνική του Αζερμπαϊτζάν.Μόλις 15 αγώνες "άντεξε" στον πάγκο της Μπεσίκτας ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος απολύθηκε τον περασμένο Απρίλιο από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.
Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια την καριέρα του στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς η ομοσπονδία της χώρας συμφώνησε μαζί του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 69χρονος Πορτογάλος προπονητής θα παρουσιαστεί αύριο στο Μπακού από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Σάντος είχε απομακρυνθεί από την εθνική Πολωνίας, μετά από μόλις έξι αγώνες των προκριματικών του Euro 2024.

Το Αζερμπαϊτζάν θα είναι ο 13ος διαφορετικός σταθμός στην πλούσια πορεία του Σάντος, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας το 1999, ένα κύπελλο Ελλάδας το 2002 και φυσικά το Euro 2016 και το Nations League 2018-19 με την εθνική Πορτογαλίας.
Στόχος του Αζερμπαϊτζάν είναι να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που σε πρώτη φάση θα διεκδικήσει την άνοδο στη League B του Nations League 2024/25.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr