Αλλάζουν στρατηγική για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία. Δεν θα αφοσιώνονται πια μόνο στο να φέρνουν "αστέρες" του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου αλλά θα επεκτείνουν το.. "κηνύγι" τους και σε ταλέντα της Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και Ευρώπης.
Πέρσι το καλοκαίρι έγινε το..”μπαμ” με το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες να ξοδεύουν 870 εκατομμύρια και να ανεβάζουν επίπεδο φέρνοντας "αστέρες” σαν τον Νεϊμάρ, Μπενζεμά,Καντέ, Μαχρέζ κλπ. Το ερχόμενο καλοκαίρι βέβαια θέλουν να αλλάξουν την τακτική τους και ίσως επηρεαστούν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις όπως αυτή του Μο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος ακουγόταν πως ήταν..”ψημένος” να μετακομίσει στην Αραβία αλλά με την αλλαγή αυτή μπορεί να πρέπει να παραμείνει άλλη μια χρονιά στην Λίβερπουλ, και να πάει ως ελεύθερος στην Αλ Ιττιχάντ.
Εχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί αυτή η περίπτωση , καθώς ίσως σε μερικά χρόνια το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας έχει γίνει το μεγαλύτερο..”εργοστάσιο” ταλέντων του ποδοσφαίρου.