
Μετά την αποθεωτική υποδοχή χθες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία”, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Χρήστου Ζαφείρη από την Σλάβια Πράγας.
Ο Έλληνας μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή του "δικεφάλου του Βορρά” με κόστος 12 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο Ζαφείρης θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα από το μέσο της σεζόν και συγκεκριμένα μετά την πρώτη ημέρα του 2026.
Αυτό που "έκλεψε" όμως την παράσταση είναι το βίντεο της παρουσίασης του Χρήστου Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ, στο οποίο "επιστρατεύτηκε” ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και φίλος των Θεσσαλονικιών, Ζαφείρης Μελάς.
Sometimes, dreams come true!
— PAOK FC (@PAOK_FC) August 26, 2025
Welcome home⚪️⚫️#ZafeirisIsHere 🦅#PAOK #OurWay #transfers pic.twitter.com/EaTy7wHIrt
"Ρε τι έχουμε πάθει φέτος... Μιλάμε για μπλέξιμο! Περνούσα ωραία το καλοκαίρι μου τους φίλους μου, με τις συναυλίες μου, τα τραγούδια μου, τις παρέες μου... Και ξαφνικά παίρνει λέει ο ΠΑΟΚ τον Ζαφείρη! Απόλυτη τρέλα!”, δηλώνει αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς από τα αποδυτήρια της Τούμπας και συνεχίζει στο ίδιο ύφος:
"Σιγά μην φέρει ο κ. Σαββίδης τον Ζαφείρη! Σιγά μην έρθει ο Ζαφείρης! Σιγά μη βάλουν τον Μελά να κάνει την παρουσίαση. Ε, να σας πω και κάτι; Αυτοί είναι τρελοί! Ο κ. Σαββίδης τον έφερε, ο Ζαφείρης ήρθε και ο Μελάς θα κάνει την παρουσίαση!”.
Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη από την Σλάβια Πράγας. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 31.12.2029, θα παραμείνει δανεικός στην Σλάβια για τους επόμενους μήνες και θα ενταχθεί στην ομάδα μας στις 02.01.2026” ανέφερε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας:
Ο Χρήστος Ζαφείρης γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2003 στην Αθήνα. Σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε στη Νορβηγία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες των Φορνέμπου, Λίλεστρεμ, Φέλαμαρ και Βαλερένγκα.
Το επαγγελματικό του ντεμπούτο ήρθε το 2020 με τη Γκρόρουντ, όπου σε δύο σεζόν κατέγραψε συνολικά 50 συμμετοχές, τρία γκολ και πέντε ασίστ, δείχνοντας από νωρίς το ταλέντο του.
Τον Αύγουστο του 2021 αποκτήθηκε από τη Χάαγκεσουντ, όπου συνέχισε την εξέλιξή του καταγράφοντας 32 συμμετοχές, πέντε γκολ και πέντε ασίστ.Τον Ιανουάριο του 2023, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στη Σλάβια Πράγας. Στην τσεχική ομάδα μέτρησε 105 συμμετοχές, 13 γκολ και 12 ασίστ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2024-25 και του κυπέλλου τη σεζόν 2022-23.
Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Ζαφείρης έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της Νορβηγίας, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Παίδων Κ16 της Ελλάδας. Το 2024, πήρε την οριστική απόφαση να εκπροσωπήσει την Εθνική μας, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του στις 7 Σεπτεμβρίου 2024, στην αναμέτρηση του Nations League κόντρα στη Φινλανδία”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr