Στη "σκιά" της κατάρρευσης του Κριάστιν Έρικσεν στο 43ο λεπτό του αγώνα, η Φιλανδία επικράτησε με 1-0 της Δανίας για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2020-2021.
Όπως είναι φυσικό το παιχνίδι μεταξύ Δανίας – Φιλανδίας επισκιάστηκε από το τρομακτικό περιστατικό με πρωταγωνιστή το 29χρονο Δανό μέσο, όμως η Φιλανδία κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιόελ Παγιάνπαλο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, με του Δανούς να χάνουν και ένα πέναλτι και να πέφτουν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Βας (76' Στρίγκερ Λάρσεν), Κιερ (63' Βέστεργκααρντ), Κρίστενσεν, Μάλε, Ντιλέινι (76' Κορνέλιους), Χιέιμπιεργκ, Έρικσεν (41' Γένσεν), Πόουλσεν, Βιντ (63' Όλσεν), Μπρέθγουεϊτ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Ραϊτάλα (90' Βάισανεν), Αραγιούρι, Ο' Σόνεσι, Ούρονονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ (78' Σίλερ), Τόιβιο, Πογιάνπαλο (84' Πογιάνπαλο), Πούκι (76' Κάουκο)
Επόμενοι αγώνες:
- 16 Ιουνίου 16:00 Φινλανδία – Ρωσία
- 17 Ιουνίου 19:00 Δανία – Βέλγιο
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr