
Η Ιταλία προκρίθηκε στον τελικό του EURO, όπου περιμένει μία εκ των Δανία ή Αγγλία, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο Wembley και τον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Από τη μία, οι Δανοί του Kasper Hjulmand συνεχίζουν να ζουν το παραμύθι τους στο τουρνουά, μετά το σοκ της πρεμιέρας και την περιπέτεια του Christian Eriksen. Επανήλθαν, έγιναν μία γροθιά και πλέον δείχνουν έτοιμοι ακόμη και να επαναλάβουν τον άθλο του 1992.
Από την άλλη, οι Άγγλοι του Gareth Southgate φτάνουν για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση στα ημιτελικά, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, ανεβάζοντας στροφές όσο κυλά η διοργάνωση.
Για να είμαστε ακριβείς, τα Λιοντάρια είναι το φαβορί για τον τίτλο όσο κι αν άπαντες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο θα αποτύχουν και πάλι.
Τα τελευταία νέα
Στο αγγλικό στρατόπεδο υπάρχουν χαμόγελα και αισιοδοξία, καθώς δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Ο Bukayo Saka ήταν εκτός στον προημιτελικό με την Ουκρανία, κάτι που ωφέλησε τον Jadon Sancho, ο οποίος λογικά θα ξεκινήσει και πάλι στην 11άδα.
Η συνέχεια στο Esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr