X

"Βόμβα" από Αλαφούζο: Σε ΣΚΑΪ και ΣΠΟΡ FM TV οι αγώνες Champions, Europa και Conference League - Mέχρι το 2031

Η πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου αγόρασε το πλήρες πακέτο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα Champions, Europa και Conference League

Γράφει: TheToc team

Στον όμιλο του Γιάννη Αλαφούζου καταλήγουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τριών κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων για την επόμενη τετραετία, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού.

Σύμφωνα πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, το Champions, το Europa και το Conference League καταλήγουν στον όμιλο του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έναντι του ποσού των 300-320 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για το ολοκληρωμένο πακέτο των 500 αγώνων ετησίως στις τρεις δημοφιλείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, οι οποίοι θα μεταδίδονται μέσω του ΣΠΟΡ FM TV και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ για την τετραετία 2027-31, δηλαδή ήδη από την επόμενη σεζόν.

Σημειώνεται ότι ο έτερος διεκδικητής ήταν η Percapita, μια συμμαχία καναλιών η οποία συμμετείχε και στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού.

Διαβάστε Επίσης