Όλες οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών για την επικήδειο τελετή του αδικοχαμένου παίκτη των Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ συγκλίνουν σε μια και μόνη ημερομηνία του Φεβρουαρίου και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί είναι το Staples Center την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς.
Όπως αναφέρεται, η τελετή προγραμματίζεται για τις 24 Φεβρουαρίου και θα τιμηθεί η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του Τζιάνα Μπράιαντ και των υπολοίπων επτά επιβατών του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη σε λόφο του Λος Άντζελες την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.
Ο λόγος που εξετάζεται ως πιθανότερη η συγκεκριμένη ημερομηνία (2/24 όπως γράφουν τους μήνες και τις ημέρες οι Αμερικανοί) είναι γιατί ο Κόμπι Μπράιαντ μεγαλούργησε με τη φανέλα με τον αριθμό 24 ενώ η Τζιάνα Μπράιαντ φορούσε την φανέλα με τον αριθμό 2 στην ομάδα του σχολείου της.
Η τελετή κατά τις ίδιες πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου δεδομένου ότι το Staples Center είναι και έδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι το βράδυ εκείνης της ημέρας υποδέχονται τους Μέμφις Γκρίζλις.
Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 20.000 ανθρώπους σε γεγονότα που δεν είναι μόνο αθλητικά.
Στο Staples Center έχουν πραγματοποιηθεί παρόμοιες τελετές για τον Μάικλ Τζάκσον και τον, επίσης, τραγουδιστή της χιπ χοπ Nipsey Hussle.
Ακόμα μια συγκλονιστική ανάρτηση για την Τζιάνα Μπράιαντ
Περίπου δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα μετά από πτώση ελικοπτέρου και η σύζυγος του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η Βανέσα Μπράιαντ είδε ξαφνικά την υπέροχη οικογένειά της να ξεκληρίζεται. Πριν από λίγες ώρες, έκανε μια ανάρτηση για την 13χρονη κόρη της, με αφορμή την τελετή που έγινε στο σχολείο της στη μνήμη της.
Τα λόγια που έγραψε για την κόρη της είναι συγκλονιστικά:
«Τζιάνα μου. Θέε μου, μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που επί 13 χρόνια ξυπνούσα και αντίκριζα το πανέμορφο πρόσωπό σου και το υπέροχο χαμόγελό σου. Εύχομαι να μπορούσα να το αντικρίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Η μαμά σ’ αγαπάει μέχρι το άπειρο».
«Gigi μου. Σε αγαπώ! Μου λείπεις. Μας δίδαξες ότι δεν υπάρχει καμιά πράξη καλοσύνης που να είναι μικρή. Η μαμά είναι και πάντα θα είναι τόσο υπερήφανη για σένα» έγραψε σε άλλο ποστ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr