
Με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των ομάδων μας για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Μεγάλη νίκη με ανατροπή, με 3-1, που του δίνει προβάδισμα για πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί της Έστερσουντ. Οι Σουηδοί άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Νούρι, ο Λέο Μάτος ισοφάρισε στο 38΄ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», για να πετύχει δύο ακόμη γκολ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (77΄ & 88΄). Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη (24/8) στη Σουηδία.
Ο Παναθηναϊκός το πίστεψε στο 2-0, αλλά η ισχυρή Μπιλμπάο σε 7 λεπτά το γύρισε και κέρδισε με 3-2 στην Λεωφόρο για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League.
Στο 29' ο Λουντ και στο 55' Καμπέσας έβαλαν φωτιά στην Λεωφόρο, αλλά μετά ήρθε η καταιγίδα της Μπιλμπάο... Στο 68' και στο 74' (πεν) ο Αντούριθ και νωρίτερα στο 71' ο Ντε Μάρκος έγραψαν την ιστορία του θρίλερ που έληξε με 2-3 και δυσκολεύει το έργο του ΠΑΟ στην Ισπανία.
Τέλος, η ΑΕΚ παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μισή ώρα, κατάφερε να πάρει ισοπαλία 0-0 από τη Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» και να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η αποβολή του Μάρκο Λιβάγια στο 58΄ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΚ, που όμως άντεξε και θα διεκδικήσει την πρόκριση την προσεχή Πέμπη (24/8) στο ΟΑΚΑ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr