Γκάλης: Το να ανήκω στο Hall of Fame αποτελεί ύψιστη τιμή

Ως "ύψιστη τιμή" χαρακτήρισε την είσοδό του στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

gkalis-to-na-anikw-sto-hall-of-fame-apotelei-upsisti-timi
SHARE THIS
0
SHARES

Ως "ύψιστη τιμή" χαρακτήρισε την είσοδό του στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

 «Το να ανήκω στην "Αίθουσα της Δόξας" του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο», έγραψε.

Ακριβώς από κάτω, ο Νίκος Γκάλης είχε ξεχωριστό μήνυμα στα αγγλικά:

«Μεγαλώνοντας στη Γιούνιον Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ και πετυχαίνοντας τους πρώτους μου πόντους στα ανοιχτά γήπεδα και φτάνοντας τώρα να είμαι μέλος του Hall of Fame είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που ήταν δίπλα μου στη διάρκεια της καριέρας μου. Νιώθω τιμή και περηφάνια».

 

Ο Γκάλης είναι πλέον ο πρώτος Έλληνας στο Naismith Hall of Fame, ενώ είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007. 

Για την είσοδό του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έγραψε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους ολόκληρης της κυβέρνησης τον Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Ο Νίκος Γκάλης, με τις απαράμιλλες ικανότητές του, σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό ως παίκτης – σύμβολο του αθλήματος. Η ύψιστη αυτή τιμή ανήκει πρώτιστα στον ίδιο, αντανακλά όμως και στον αθλητισμό της χώρας μας, που με συνέπεια καλλιεργεί τους σπόρους που έσπειραν μεγάλοι αθλητές της ώστε να βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο" καταλήγει.

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook