
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Τζενάρο Γκατούζο απέρριψε 18 προτάσεις ή κρούσεις-ανάμεσά τους και από την Ελλάδα-πριν δεχτεί την πρόταση της Νάπολι.
Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι από την Τετάρτη ο νέος προπονητής της Νάπολι, στην θέση του Κάρλο Αντσελότι και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η La Repubblica ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ πριν δεχτεί την πρόταση των «παρτενοπέι» αρνήθηκε όχι μία ή δύο αλλά 18 συνολικά προτάσεις και κρούσεις. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το εν λόγω ρεπορτάζ, μια από τις κρούσεις ήταν από την Ελλάδα χωρίς πάντως να κατονομάζεται η ομάδα.
Ανάμεσα στις ομάδες που έφαγαν άκυρο από τον Γκατούζο ήταν η Βαλένθια, οι δύο ομάδες της Γένοβα (Τζένοα και Σαμπντόρια), η Φιορεντίνα η οποία επίσης είχε δείξει ενδιαφέρον, αλλά και ομάδες από την Μόσχα και την Κίνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr