
Η Κατερίνα Στεφανίδη υποστήριξε πως ο Μίλτος Τεντόγλου, ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ήταν αυτός που έπρεπε να αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας αθλητής της χρονιάς και όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως έκρινε η ψηφοφορία του ΠΣΑΤ.
Το σχόλιο της προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις, αλλά η αθλήτρια όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά επανήλθε. Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο, σχολίασε το βραβείο της Μαρίας Σάκκαρη στις γυναίκες με αντίστοιχο τρόπο.
"Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα" έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: "Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr