
Με πολύ τραγούδι θα «ανοίξει» ο μεγάλος τελικός του Champions League του Μιλάνου, ανάμεσα στη Ρεάλ και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η UEFA σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, τον Αύγουστο, έκλεισαν τη διεθνούς φήμης ποπ σταρ Αλίσια Κιζ και είναι η πρώτη φορά που ένα... είδωλο της μουσικής θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό για περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του τελικού.

Στο σόου θα συμμετάσχουν περίπου 400 άτομα από όλη την Ιταλία, εκτός από τους 20 στενούς συνεργάτες της Κιζ.
Ο τελικός θα έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο για το 2016, καθώς 220 χώρες και σχεδόν 180 εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων.
Στη σκηνή θα ανεβεί και ο σπουδαίος τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, συνοδευόμενος από τον Φράνκο Μπαρέζι και τον Χαβιέ Ζανέτι, προκειμένου να τραγουδήσει τον ύμνο του Champions League.
Οι δύο σπουδαίοι άσοι της Ίντερ θα είναι εκείνοι που θα μεταφέρουν μαζί το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο του επιβλητικού γηπέδου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr