Follow us

Η Ολυμπιακή Ομάδα Belle Équipe της Stoiximan ετοιμάζεται για το Παρίσι

Η Stoiximan αποτελεί Υπερήφανο Χορηγό 18 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, καθώς και των Εθνικών Ομάδων Πόλο Ανδρών και Γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ

Περίπου τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, οι Έλληνες αθλητές μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Σταθερό αρωγό στις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών αποτελεί η Stoiximan, η οποία για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση βρίσκεται δίπλα τους.

Η Stoiximan Belle Équipe αποτελείται από 18 καταξιωμένους και φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών (Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020) και Γυναικών (Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004).

Με το όνομά της εμπνευσμένο από τη γαλλική Belle Époque, μια εποχή ευημερίας, εξέλιξης και αισιοδοξίας, η Stoiximan Belle Équipe έρχεται να εκφράσει τις μεγάλες φιλοδοξίες για τις επερχόμενες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικά οι 18 αθλητές και αθλήτριες της Stoiximan Belle Équipe είναι οι: Λευτέρης Πετρούνιας (Κρίκοι - Χρυσός Ολυμπιονίκης 2016, Χάλκινος Ολυμπιονίκης 2020), Κατερίνα Στεφανίδη (Άλμα Επί Κοντώ - Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016), Άννα Κορακάκη (Σκοποβολή - Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016 στα 25μ. πιστόλι και Χάλκινη στα 10μ. αεροβόλο), Μίλτος Τεντόγλου (Άλμα εις Μήκος-Χρυσός Ολυμπιονίκης 2020), Στέφανος Ντούσκος (Κωπηλασία–Χρυσός Ολυμπιονίκης 2020 μονό σκιφ), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Βάδην), Κριστιάν Γκολομέεβ (Κολύμβηση), Στέργιος Μπίλας (Κολύμβηση), Χριστίνα Μπούρμπου (Κωπηλασία), Άλκης Κυνηγάκης (Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας), Ελισάβετ Τελτσίδου (Τζούντο), Χρήστος Φραντζεσκάκης (Σφυροβολία), Μαρία Πρεβολαράκη (Πάλη), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (100 και 200 μέτρα), Φένια Τζέλη (Τάε Κβον Ντο), Θένια Σαρβανάκη (Τάε Κβον Ντο), Μαρία Κυρίδου (Κωπηλασία) και Αννέτα Κυρίδου (Κωπηλασία).

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένοι από τους παραπάνω αθλητές, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη και Άννα Κορακάκη, αποτελούν μέλη της οικογένειας της Stoiximan εδώ και περίπου μία δεκαετία, απόδειξη της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλητισμού στη χώρα μας, στηρίζοντας εκείνους τους ανθρώπους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Belle Équipe o Γιάννης Σπανουδάκης, Chief Compliance Officer της Κaizen Gaming, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα, ανέφερε: "Εδώ και πάνω από 10 χρόνια η Stoiximan έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξη της στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι όμως γεγονός, ότι η ανακοίνωση της ομάδας των αθλητριών και αθλητών που στηρίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελεί κάθε φορά για εμάς μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Έτσι γίνεται και φέτος με την ανακοίνωση της "Βelle Équipe”. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να επιτύχουν τα όνειρά τους, όπως φυσικά και σε ολόκληρη την ελληνική Ολυμπιακή αποστολή".

Το 2016 η Stoiximan ήταν μία από τις εταιρείες, οι οποίες έδειξαν τη μεγαλύτερη στήριξη στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016", αποτελώντας Υπερήφανο Χορηγό 7 αθλητών και της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών. Το 2020 η Stoiximan, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, δημιούργησε την ομάδα "Great in Japan", η οποία αποτελούνταν από 17 αθλητές και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών. Οι αθλητές της ομάδας της Stoiximan επέστρεψαν και από τις δύο διοργανώσεις κατακτώντας μετάλλια και πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τα τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια της ελληνικής αποστολής, προήλθαν όλα από αθλητές που στήριζε τότε και στηρίζει μέχρι σήμερα η Stoiximan (Κορακάκη, Πετρούνιας, Στεφανίδη).

Φέτος, με εξαιρετικές προοπτικές για διακρίσεις, οι Έλληνες αθλητές βαδίζουν στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ως μέλη της Stoiximan Belle Équipe.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Ολυμπιακή Ομάδα Belle Équipe της Stoiximan ετοιμάζεται για το Παρίσι
Ο Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2020 στο άλμα εις μήκος, και μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2017.
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Στους τέταρτους Ολυμπιακούς της Αγώνες βαδίζει η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο άλμα επί κοντώ και μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2014, Κατερίνα Στεφανίδη.
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους το 2016 και Χάλκινος το 2020, Λευτέρης Πετρούνιας, είναι μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2014
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Η Άννα Κορακάκη έχει κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην σκοποβολή (25μ. Πιστόλι και 10μ. αεροβόλο) στους Ολυμπιακούς του 2016, ενώ αποτελεί μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2014.
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Ο Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο (κωπηλασία - μονό σκιφ) και μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2021, θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στον δρόμο της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι και ο πρώτος κωπηλάτης που λαμβάνει ποτέ την τιμή αυτή
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Μετά τα χρυσά της Ευρωπαϊκά μετάλλια το 2022 (35 και 20χλμ. βάδην) και το χάλκινο Παγκόσμιο το 2023 (35χλμ.) η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2022, ψάχνει τη μεγάλη διάκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών όχι μόνο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο, αλλά από το 1980 και μετά έχει συμμετάσχει σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η Stoiximan είναι ο Μεγάλος της Χορηγός από το 2015 μέχρι σήμερα. (από αριστερά Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης - αρχηγός της Εθνικής), Άγγελος Βλαχόπουλος
ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ
Η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών, της οποίας η Stoiximan αποτελεί Μεγάλο Χορηγό από το 2015, επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το Πεκίνο το 2008. Η κορυφαία της διάκριση στη διοργάνωση είναι το ασημένιο μετάλλιο το 2004.


Ολόκληρη η ομάδα Belle Equipe, με τα βιογραφικά και τις επιδόσεις των αθλητών εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 17 Μαϊ 2024 | 18:18

Conference League: Καταγγελία για... προτεραιότητα στον Ευαγγελισμό των VIP που θα μείνουν σε Μ. Βρετανία και Grand Hyatt

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους.

UEFA CONFERENCE LEAGUE 17 Μαϊ 2024 | 17:12

Τελικός Conference League: Μόνο με διαπιστεύσεις θα μπορούν κινούνται οι κάτοικοι γύρω από το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέφεια

Μόνο με διαπιστεύσεις θα μπορούν να κινηθούν οι κάτοικοι του Δήμου ενώ πάρα πολλά μαγαζιά θα μείνουν κλειστά

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ 17 Μαϊ 2024 | 16:05

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛΑΣ βάζει "μπλόκο" σε συγκεντρώσεις οπαδών των Άρη και ΠΑΟΚ την Κυριακή

"Μπλόκο" της ΕΛΑΣ σε συγκεντρώσεις οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 17 Μαϊ 2024 | 15:41

Νέος προπονητής της Χέρενφεν ο Φαν Πέρσι - "Είναι φιλόδοξος, παθιασμένος και πρόθυμος να μάθει"

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολλανδός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 17 Μαϊ 2024 | 14:12

Έξαλλος ο Λαπόρτα με τον Τσάβι- Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Μπάρτσα ο Ισπανός

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα , ο Ζοάν Λαπόρτα ψάχνει προπονητή

PREMIER LEAGUE 17 Μαϊ 2024 | 12:42

Η Λιντς διέσυρε τη Νόριτς με 4-0 και "γλυκοκοιτάζει" την επιστροφή της στην Premier League

Η ομάδα του Φάρκε τώρα περιμένει τον νικητή από το ζευγάρι της Σαουθάμπτον και της Γουέστ Μπρομ

ΣΤΙΣ 29 ΜΑΙΟΥ 17 Μαϊ 2024 | 12:40

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Επίσημo - O μεγάλος τελικός του Conference League θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Mega

Τον ιστορικό τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι Ελληνες φίλαθλοι και από το Mega.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 17 Μαϊ 2024 | 11:54

Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό: "Δεν ήταν ταυτισμένα τα πλάνα μας" - Αναλαμβάνει ο Κόντης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ 17 Μαϊ 2024 | 07:45

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Υπηρεσιακός προπονητής ο Χρήστος Κόντης

Ο Τούρκος τεχνικός αποτελεί από αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/5) παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 16 Μαϊ 2024 | 16:59

Έκτακτη συνάντηση μεταξύ Τερίμ και Αλαφούζου, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Η πολύ κακή εικόνα της ομάδας φαίνεται πως οδηγεί τις δύο πλευρές σε ...διαζύγιο"

CONFERENCE LEAGUE 16 Μαϊ 2024 | 16:57

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός - Eξαιρετικός ο Ντραγκόφσκι

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναικού έδωσε τα εύσημα του στον Ολυμπιακό ενώ μίλησε και για τον παίχτη που τον αντικατέστησε

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ 16 Μαϊ 2024 | 16:53

Forbes: Ο Αντετοκούνμπο στo top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών για φέτος - Ποιος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Δείτε όλη τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένου αθλητές - Ποιος εκτοξεύτηκε από το νούμερο 28 στο νούμερο δύο μέσα σε μόλις έναν χρόνο.

ΤΕΛΙΚΟΣ UEFA CONFERENCE LEAGUE 16 Μαϊ 2024 | 15:37

Επίσημο: Ετσι θα διατεθούν τα 9.000 εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπαικού για τον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός ενημέρωνει ους οπαδούς του μέσω ανακοίνωσης για το πως θα διατεθούν τα 9.000 εισιτήρια