
Κάκωση στους συνδέσμους υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Βαγγέλης Μάντζαρης αλλά θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους γάλλους, με νάρθηκα όμως.
Μια μικρή ματιά στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας #episimiagapimeni #Eurobasket2017 @FIBA pic.twitter.com/L3BZcRSpMw
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) September 1, 2017
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, χτύπησε το μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού. Πήγε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Σύμφωνα με ΕΟΚ, η διάγνωση είναι η εξής:
"Συνδεσμική κάκωση έδειξε η ακτινογραφία στο δάχτυλο του Βαγγέλη Μάντζαρη". Δεν πρόκειται λοιπόν για κάτι σοβαρό (υπήρχαν φόβοι για κάταγμα) και όπως σχολίασε ο Κώστας Μίσσας: "Δεν είναι σοβαρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του κόντρα στην Γαλλία". Ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί κόντρα στην Γαλλία έχοντας νάρθηκα.
Συνδεσμική κάκωση έδειξε η ακτινογραφία στο δάχτυλο του Βαγγέλη Μάντζαρη #episimiagapimeni #Eurobasket2017 @fiba
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) September 1, 2017
Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr