Καρδιοχτύπι στο Σότσι για τα... μάτια του Bob Costas

Μια μόλυνση στα μάτια του κορυφαίου ελληνοαμερικανού σπορτκάστερ, έχει γίνει... πρώτο θέμα στο περιθώριο των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων

kardioxtupi-sto-sotsi-gia-ta-matia-tou-bob-costas
SHARE THIS
0
SHARES

Οχι, δεν πρόκειται για άλλη μια συγκινητική ιστορία ενός ακόμη ελληνοαμερικάνου ο οποίος κατάφερε να πετύχει κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, πέρα απ’ τον Ατλαντικό. Πρόκειται για το… «δράμα» που ζει αυτές τις μέρες στο Σότσι ο κορυφαίος τηλεοπτικός σπορτκάστερ Μπομπ Κώστας και που αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα elite soirees όλων των Αμερικανών που ασχολούνται με την τηλεοπτική σόου μπιζ: «what’s up with Bob Costas’ eyes?» αναρωτιούνται όλοι και μαζί τους τα MME στις ΗΠΑ.    

Δεν είναι τα μετάλλια, ούτε τα t-shirt του Πούτιν, ούτε τα Obamacare. Το πρώτο θέμα συζήτησης είναι τα μάτια του Costas

Ναι, ο Μπόμπ Κώστας είναι ένας ακόμη ελληνοαμερικανός (δεύτερης γενιάς), γιος του Γιάννη Κώστα απ’ την Χίο και της Ιρλανδής Τζέϊν Μακίλαν, αλλά όχι όποιος και όποιος ελληνοαμερικανός. Πρόκειται για τον πιο γνωστό σπορτκάστερ της αμερικανικής τηλεόρασης και κεντρικό host οικοδεσπότη του NBC στους χειμερινούς αγώνες του Σότσι. 

Ο «Costas» όμως, ο οποίος δεν έχει λείψει ποτέ από την παρουσίαση της εκπομπής του κάθε Τρίτη βράδυ απ’ το 1988 μέχρι σήμερα (!), πήγε στο Σότσι και έπαθε μόλυνση στα μάτια! «Και τώρα τι γίνεται;» αναρωτιούνται όλοι οι «κακεντρεχείς» οι οποίοι γνωρίζουν το κόλλημα της τηλεπερσόνας με το «γυαλί». Πως θα αφήσει ο Μπομπ κάποιον άλλον να κάνει την παρουσίαση; 

Στo nydailynews.com το ρεπορτάζ αναφέρει: «Δεν είναι τα μετάλλια που απασχολούν τους Αμερικανούς εδώ στο Σότσι. Δεν είναι ούτε τα t-shirt του Πούτιν, ούτε τα Obamacare. Το πρώτο θέμα συζήτησης είναι τα μάτια του Costas»

Οσο για το NBC; Το κανάλι αποφεύγει να δεσμευτεί για την ακριβή επιστροφή του Μπομπ Κώστας στον «τηλεοπτικό θρόνο του».   

Οσο δε για τα media πίσω στις ΗΠΑ; Πραγματικά κάνουν πάρτι όπως θα δείτε και στο βίντεο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook