Κατέκτησαν τα πάντα οι κολυμβήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (βίντεο)

Πολυνίκης σύλλογος αναδείχθηκε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης. Βίντεο αποτύπωσε τις μοναδικές στιγμές.

SHARE THIS
0
SHARES

Ασυναγώνιστος και πολυνίκης σύλλογος αναδείχθηκε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης. Οι αθλήτριες αποτύπωσαν την πορεία τους με ένα ωραίο βίντεο.   

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της OPEN κατηγορίας ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει για μια ακόμη φορά την πρωτιά. 

Ο σύλλογος του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης συμμετείχε στο πρωτάθλημα με αθλήτριες σε όλα τα προγράμματα, Κομπο, ελεύθερο ομαδικο , τεχνικό ομαδικό, ελεύθερο ντουέτο, τεχνικό ντουέτο, ελεύθερο σολο, τεχνικό σολο και highlight.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή των αθλητριών του Ολυμπιακού ντουέτου Παπαζογλου Εβελίνας και Πλατανιώυη Ευαγγελίας οι οποίες κατάφεραν να πάρουν 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις δύο προπονητριες της ομάδας, Βασιλική Και Ευγενία Καφετζή, οι οποίες με πολύ σκληρή αλλά και καθημερινή δουλειά κατάφεραν να χτίσουν μία ανταγωνστική ομάδα και να πάρουν την πρωτιά. 

Η ομάδα μετά την επιτυχία της βάζει νέους στόχους και δη την πρωτιά στο διεθνές πρωτάθλημα το όποιο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη.  

Βασικός στόχος  της ομοσπονδιακής προπονητριας  Μαρια Θηβαίου  είναι οι ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο με βασικές αθλήτριες τις δύο προαναφερθεις.

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη της ομοσπονδιακής προπονητριας Μαριας Θηβαίου η οποία μας μιλάει για την προσπαθεια την οποία έχει κάνει η ελληνική ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει και για τον σύλλογο του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης τον οποίο και εκείνη προπονει.  Πλάνα από τους πανελλήνιους Αγώνες φαίνονται στο βίντεο ώστε να δωθει μια ολοκληρωμένη και γενική εικόνα των αγώνων και της υπεροχής του συλλόγου αυτού. 
        

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook