
Σε κάζο για τη Ρεάλ Μαδρίτης εξελίχθηκε το πολύκροτο σίριαλ της μετακίνησης του Νταβιντ Ντε Χεα από την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ!
Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, είχαν υπογράψει τα έγγραφα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας (η οποία περιλάμβανε και την μετακίνηση του Κέιλορ Νάβας στους «κόκκινους διάβολους») και είχε προγραμματιστεί η παρουσίαση του Ισπανού γκολκίπερ από τους «μερένχες» τα απαραίτητα έγγραφα φαίνεται πως δεν έφτασαν εγκαίρως από την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “As” η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας έλαβε τα απαραίτητα έγγραφα από την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ όχι απλά ένα λεπτό μετά την λήξη της μετεγγραφικής περιόδου άλλα 28 λεπτά!
Αν ήταν έστω και μέσα στα δέκα λεπτά, τότε υπήρχε μία πολύ μικρή πιθανότητα να θεωρηθεί έγκαιρη η μετεγγραφή και να ολοκληρωθεί θετικά!
Όπως έγινε γνωστό από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να προσφύγει στη FIFA για την υπόθεση του Ντε Χέα.
Αυτή ίσως να ήταν κι η τελευταία ελπίδα της «βασίλισσας», αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Μάλιστα, όπως λέγεται, η ομάδα της Μαδρίτης αναμένεται να εξηγήσει μέσω συνέντευξης Τύπου τι συνέβη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr