X

Κλήρωση Chamions League: Τι θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ενδέχεται να βρεθεί ο Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως η Ρεάλ και η Παρί Σεν Ζερμέν ή η Πόρτο.

Γράφει: TheToc team

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ενδέχεται να βρεθεί ο Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως η Ρεάλ και η Παρί Σεν Ζερμέν ή η Πόρτο.

Η κλήρωση είναι αύριο και μέχρι τότε ας δούμε τα γκρουπ δυναμικότητας.

Πρώτο γκρουπ: Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και... Σπαρτάκ Μόσχας.

Ναι, εντάξει το μεγαθήριο και λογικά απροσπέλαστο εμπόδιο είναι αυτό της Ρεάλ, ωστόσο υπάρχουν και άλλα ονόματα - υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους και η Τσέλσι. Κοντά σε αυτούς τους δύσκολους αντιπάλους, υπάρχουν ακόμη οι Μπενφίκα και Μονακό, με την πρώτη να είναι ίσως μία σχετικά "καλή" περίπτωση για τους "Ερυθρόλευκους".

Το δυσκολότερο (;) δεύτερο γκρουπ:

Τρομάζουν πραγματικά τα ονόματα! Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Α, και η γερμανική Ντόρτμουντ. Στους λιγότερο δυνατούς, η Σεβίλλη και η Πόρτο.

Το τέταρτο γκρουπ:

Για να υπάρχε ιπλήρης εικόνα θα πρέπει να περιμένουμε και τα σημερινά αποτελέσματα. Έχει ήδη προκριθεί η Μάριμπρο.

Εδώ ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσιμους, λογικά, αντιπάλους, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και η Λειψία, η οποία ναι μεν είναι γερμανική ομάδα αλλά και... πρωτάρα. "Γρίφο" αποτελεί η ολλανδική Φέγενορντ.

Υπάρχει ακόμα η Σέλτικ που σίγουρα είναι επικίνδυνη αλλά όχι φόβητρο.

Φωτό: Ευρωκίνηση