Κοντά στους πρόσφυγες η ΑΕΚ

Αθλητικό υλικό σε χωριά των προσφύγων στο Μπουρουντί έστειλε η ΑΕΚ, κατόπιν σχετικού αιτήματος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Συμβολή».

SHARE THIS
0
SHARES

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΚ πριν λίγους μήνες απέστειλε αθλητικό υλικό σε χωριά προσφύγων στο Μπουρούντι της Αφρικής κατόπιν αιτήματος της «Συμβολής» μιας ομάδας ανθρώπων που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικανικής Ηπείρου.

Περισσότερο από το 60% των παιδιών της Αφρικής είναι αναλφάβητα, γιατί οι οικογένειές τους δεν έχουν την δυνατότητα να «σηκώσουν» το οικονομικό βάρος αφού ακόμα και η δημόσια εκπαίδευση δεν είναι δωρεάν.

Κάθε παιδί σε όλα τα μέρη του κόσμου έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση, την παιδεία, τον αθλητισμό γι αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ντύνοντας τα παιδιά δύο ομάδων που έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς έστω και για λίγες ώρες.

Επισυνάπτουμε την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από το Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Αφρικανικών Χωρών ενώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο της «Συμβολής» που καταγράφει εικόνες από τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παιδιών υπό τον ήχο του Υμνου της ΑΕΚ!

Μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθειά της «ΣΥΜΒΟΛΗΣ» στην Εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό.

Αριθ. λογαριασμού: 6498-040030-077 (Τράπεζα Πειραιώς)

IBAN: GR07 0171 4980 0064 9804 0030 077».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook