Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο ποδσφαιριστής του Ολυμπιακού, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μπει σε καραντίνα. Πλέον θεωρείται αμφίβολος και για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε ότι ο Σεμέδο έκανε τεστ για τον COVID-19 και αυτό βγήκε θετικό, με αποτέλεσμα την απομόνωση του παίκτη από την υπόλοιπη ομάδα των Πειραιωτών.
Διέκοψε την προετοιμασία η ΑΕΚ μετά από θετικό κρούσμα κορονοϊού
Το καλό για τους "ερυθρόλευκους” ήταν ότι ο Πορτογάλος δεν είχε ενσωματωθεί ακόμη στην προετοιμασία της ομάδας του Μαρτίνς κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους παίκτες. Αντίθετα, είναι αμφίβολο για τον ίδιο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος και είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή 30 Αυγούστου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr