
Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος ανιχνεύθηκε θετικός, μετά τον τακτικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από πλευράς ΕΠΟ, ο Ολλανδός τεχνικός μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, την προηγούμενη εβδομάδα συγκεκριμένα, πέθανε χτυπημένος από τον ιό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της Δόξας Δράμας Γιάννης Τσεβρετζής. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας της Δράμας κατέληξε σε ηλικία 65 ετών μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.
Επίσης, στις 17 Νοεμβρίου είχαν αναβληθεί οι αγώνες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αντίστοιχα, για την Euroleague, μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες των ερυθρολεύκων.
Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ για το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, η Euroleague ενημέρωσε επίσημα ότι οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (18/11) και Βιλερμπάν (20/11) αναβάλλονται για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr