Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν από το "τιμόνι" της ομάδας της Φθιώτιδας.Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, στην οποία οδήγησε τη Λαμία για πρώτη φορά στην Ιστορία της στην 6η θέση και στα playoffs της Super League, ο Έλληνας προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο.
Ο 53χρονος τεχνικός πλέον, θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του , ενώ σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χαιρέτησε όλους τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του. Επιπλέον τόνισε πως ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος, μίλησε για τα όσα πέτυχε με την ομάδα της Φθιώτιδας, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε εκεί και φυσικά τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κ.Παπαϊωάννου.
Τέλος, επεσήμανε πως η Λαμία και ο κόσμος της θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Έλληνα προπονητή:
"Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Παπαϊωάννου , τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στις τάξεις της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες συγκινήσεις.
Από το άγχος της περσινής συμμετοχής στα Playouts και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, έως την φετινή "μαγική" χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας ως η πλέον επιτυχημένη της. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, που μαζί δώσαμε τη "μάχη" για να μείνει η ομάδα μακριά από κάθε σενάριο υποβιβασμού και ταυτόχρονα καταφέραμε να την φέρουμε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας περιέβαλε με αγάπη. Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη συνεργασία που είχαμε.
Είναι δεδομένο πως η Λαμία και ο κόσμος της, θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν”.