X

Μάχη με τον καρκίνο δίνει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ: Με όγκο στον εγκέφαλο ο Αντρίγια Ντελίμπασιτς

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντρίγια Ντελίμπασιτς, που πέρασε και από την ομάδα της ΑΕΚ, δίνει μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου

Γράφει: TheToc team

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντρίγια Ντελίμπασιτς, ο οποίος πέρασε για λίγο από την ΑΕΚ, μιας και δίνει μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιστότοπο Novasports.gr, ο παλαίμαχος Μαυροβούνιος επιθετικός διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ακολουθώντας πλέον ειδική θεραπεία.

Η είδηση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, έγινε γνωστή από τους φιλάθλους του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, οι οποίοι ενώθηκαν για να ευχηθούν περαστικά στον Ντελίμπασιτς.

Πηγή: Novasports.gr